Begin van de trip
Blijf op de hoogte en volg Esther
11 September 2007 | Nederland, Amsterdam
11 September 2007 - 14:19
Robert:
hallo ik wens je veel sucses en maak er het alle beste van ik zal vaak op deze site kijken en zeggen wat er hier thuis allemaal gebeurt heel veel plezier xxx robert -
11 September 2007 - 14:58
Ciaran:
you go girl haha x -
11 September 2007 - 16:44
Eline:
Leuk een waarbenjij.nu... Kan ik een beetje in de gaten houden wat jij daar uitspook. Heel veel plezier alvast!! -
11 September 2007 - 16:56
Susan:
Esther maak er een mooi jaar van . en hou jij ons op de hoogte van je ervaringen wij doen het van thuis .
gr xxx Susan -
11 September 2007 - 17:17
Bram Schoorl:
cool dit,hou me maar op de hoogte. -
12 September 2007 - 06:12
Karen:
Ja esther, met deze site moet je echt met de billen bloot!! Namelijk lekker veel foto's van esther!!!! Good luck met de voorbereiding! -
12 September 2007 - 12:14
Daan:
Spannend hoor!! Kan zelf ook bijna niet meer wachten. Heel veel plezier alvast en we gaan elkaar i.i.g. meeten in Sydney en gezellig Kerst en Oud&Nieuw vieren.
kus daan -
12 September 2007 - 15:32
Roos:
Hee es, heel veel plezier daar alvast en veel succes met de voorbereidingen. Geen stress dan komt het vast goed. En ja, we verwachten natuurlijk heeeel veel foto's hier he!!! Xxx -
14 September 2007 - 10:00
Sandra:
Tjee Esther,bijna ...wat spannend!!!Heel veel plezier en ik ga je vanuit hier volgen,xxx Sandra -
16 September 2007 - 10:33
Mariëlle:
Dinsdag nog even samen naar de kermis en dan nog een paar nachtjes slapen en dan is het zo ver. Ik wens je heel veel plezier en ook ik ben natuurlijk nieuwsgierig wat je allemaal mee gaat maken. dus ik zal je site in de gaten houden. Succes nog even met de laatste dingen regelen!
18 September 2007 - 15:00
Pascal, Lucas&PPVA :
Hi Esther,
Spannend hoor!! Heel veel plezier in Assieland, Kiwiland en Thailand. We houden je in de peiling.
Groeten van iedereen hier @ PPVA,
Pascal, Lucas & PPVA -
18 September 2007 - 15:18
Arjen Pais:
Hoi Esther, ik ben hartstikke jaloers en ik weet zeker dat het geweldig wordt. Genier er van en ik blijf je volgen. -
18 September 2007 - 20:08
Stephanie:
Hee Esther,
Zo zit je nog in de trein met het idee om na je stage lekker op reis te gaan... en dan is het ineens zover!
Ik wil je alvast heel veel plezier wensen de komende periode.
Geniet ervan! -
21 September 2007 - 15:38
Christianne:
Nou nu ben je echt weg :(
Geniet ervan meis! LAat snel wat van je horen
x -
22 September 2007 - 14:31
S>l:
Esther
We zijn heel benieuwd naar je eerste ervaringen.
Ankomst? reis enz.
Was je nog wat vergeten?
gr van ons allen