Cairns
Blijf op de hoogte en volg Esther
01 November 2007 | Nederland, Amsterdam
Dit keer zijn we met drie auto's vertrokken richting Cairns. Bij de eerste stop waar we gingen slapen kwamen we er achter dat 1 auto niet echt goed was er was namelijk een hele brandplek in de achterbak. (nee dit keer was ik het niet) We hebben toen ook besloten om de volgende dag maar naar een garage te gaan. s 'avonds weer een lekker kampvuur gemaakt aangezien we weer in de outback sliepen en daarna lekker gaan slapen. De volgende zijn we vroeg gaan rijden naar het eerst volgende plaatsje. Hier kwamen we rond twaalf uur en bleek dat lles al dicht ging dit betekende dus aangezien het weekend was ze dus twee nachten moesten verblijven in dit plaatsje. De jongens uit de andere wilde hun garantie behouden en moesten daarvoor de olie laten checken dus die hadden ook besloten om te blijven. Aangezien er niet veel te beleven viel in dat stadje hebben wij besloten om verder te gaan rijden (en maar hopen dat we geen pech krijgen onderweg want daarvoor zijn de jongens echt wel handig). We hebben nog op een paar camkpings overnacht waarvan 1 nacht echt tussen de kangeroes. We hadden hier namelijk ook wat spanjaarden ontmoet die ook met pech ergens zaten omdat ze een kangeroe hadden aangereden. s' Avonds hadden we met hun nog even een film gekeken omdat er toch niets anders te beleven en echt de kangeroes gingen met ons meekijken op 1 meter afstand echt leuk.
De laatste dag en jahoor wie reed er? en wat deed de auto? Esther en hij stopte er mee. Ik kon geen gas meer geven echt wel een raar gevoel maar dat kon ook niet anders. Anders hadden we wel een hele goede rit gehad zonder pech. Maar goed wat bleek ja je raad het nooit de benzine was op uiteindelijk hebben we een benzinepomp kunnen halen met de jerrycan die we voor deze noodgevallen hadden gevuld met benzine. We kwamen 's middags laat aan in ons hostel echt leuk met een bar en zwembad echt wel weer lekker naar vier dagen weer kramperen (want dat deden we hadden namelijk maar twee matjes omdat de meiden deze eerst leenden van de jongens maar vergeten hadden te vragen bij de eerste stop om deze mee te nemen, dit hield dus in dat er drie in een twee persoonstentje konden slapen en 1 in de auto) Eenmaal bij het hostel kreeg ik al snel een berichtje van Marjon dat ze ook was aangekomen we hadden dan ook gelijk even 's avonds afgesproken. We zijn naar een tent in de stad geweest en wat bleek het was halloween en wij waren daar natuurlijk niet op gekleed maar uiteindelijk erg leuke avond gehad. De volgende dag waren de anderen iook aangekomen die hebben gewoon twee dagen gedaan over het stuk waar wij vier dagen over deden (echt gekkenwerk wij hadden namelijk ook gemiddeld elke dag wel 500 kilometer gereden. Maar goed nu zitten we nog even aan het relaxen en gaan morgen naar boven nog even een stukje van het regenwoud bekijken.
Nou lijkt het of we alleen aan het rijden zijn geweest en verder niet veel gezien maar omdat je met de auto zie je echt zoveel dat is gewoon te veel om zo even op te noemen. Ik zal even proberen om er nog wat foto's op te zetten het zullen er niet veel zijn aangezien ik het tegoed van de foto's nu bijna op is.
Voor degene die nog willen bellen het tijdsverschil is weer 9 uur op de plekken waar ik nu zit. De planning is nu om eerst even naar boven te gaan en dan te gaan werken in Cairns. Nou dit was weer een klein stukje van mijn tot nu toe nog geweldige reis.
01 November 2007 - 08:21
Daan:
Hey Es!
Wat een verhaal weer.Leuk dat jullie elkaar eindelijk ontmoet hebben!!! Veel plezier daar jullie en ik blijf jullie op de voet volgen.
Kus
01 November 2007 - 08:27
Karen:
Gezellig een nederlands onderonsje in Cairns! -
01 November 2007 - 08:30
An G:
Hey es,
Leuk plaatje jij met die slang om je nek, mooie story!Hou vol en geniet er maar lekker van. Groetjes X Ang -
01 November 2007 - 10:44
Roy:
Keigaaf allemaal!
Lijkt dus wel een nationale hobby om kangoeroes aan te rijden?..
die platte kun je ook savond gebruiken als slaapmat! lekker zacht en nog een buidel voor de waardevolle spullen.
over and out. -
01 November 2007 - 12:00
Mariëlle:
Super hoor es, om al je belevenissen te lezen. Ik zou bijna denken ik pak mijn koffers en kom ook jou kant op :-). En wat een belevenissen allemaal met de auto. Gelukkig zijn jullie goed aangekomen. Ik wacht alweer met smart op het volgende berichtje.
Groetjes Mariëlle -
01 November 2007 - 16:35
Roos:
He es!
Wat gezellig dat jullie elkaar ontmoet hebben, en een keer halloween meegemaakt :).
Pas op met die kangoeroes en tot je volgende bericht!
Xx -
12 November 2007 - 08:25
Karen:
Tis stil aan de overkant!!! -
12 November 2007 - 19:03
Francis:
Zit je weer in het oerwoud? -
16 November 2007 - 17:25
Roos:
Es, we krijgen afkickverschijnselen. Waar ben je? -
19 November 2007 - 12:10
Esther Vanuit Ozzie:
Hey, Afkicken jeetje zeg en het oerwoud ja dat had ik ook graag willen zien. Stil hier dat zeker niet heb weer veel meegemaakt hoor ;) Lekker weekend gehad? Nou ik ga weer even gezellig bij de plaatselijke bevolking (aboriginals die stinken en de hele dag door dronken zijn) even zitten. Maar het is wel erg gezelliig en lachuh en daar gaat het dan om denk ik dan maar.
Tot de volgende keer weer doeidoei